StotterFonds

StotterFonds

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021 vindt het volgende Demosthenesweekend plaats!
We gaan daarbij creatief en sportief aan de slag in de omgeving van Scheveningen. We verblijven in
Hostel Jorplace, op steenworp afstand van het strand in het oude centrum van Scheveningen.
We beginnen op vrijdag 8 oktober vanaf 18.00 uur. De eerste avond eten we in een strandpaviljoen en maken een strandwandeling met o.a. een bezoek aan De Pier. We gaan het reuzenrad in om de kustlijn en de zee vanaf een grotere hoogte te bezien.


Op zaterdag wacht ons na het ontbijt een creatieve bezigheid. We gaan onder leiding van twee ervaren docenten Nederlands ons bezig houden met gedichten, deze ook zelf schrijven, voordragen of uitbeelden en ook nog eens schilderen op een klomp. Na deze creatieve uitspatting volgt een korte wandeling naar MuZee Scheveningen. We gebruiken een lunch en bezoeken het museum. Zo maken we kennis met de geschiedenis van het oude dorp Scheveningen. Aansluitend wandelen we door het oude dorp en komen in de tweede binnenhaven, waar we om 15.45 uur aan boord gaan van een logger voor een rondvaart op de Noordzee. ’s Avonds is er de barbecue en heb je erna tijd om op eigen initiatief de avond door te
brengen.


Zondagmorgen worden we na het ontbijt sportief: we gaan naar keuze golfsurfen of powerkiten (op het strand met een grote vlieger) bij Hartbeach. Maar relaxen op het terras kan uiteraard ook! Aansluitend gebruiken we de lunch. Rond 14.30 uur zit het weekend er weer op. Natuurlijk kan je nog op Scheveningen blijven en daar de avond doorbrengen.


De kosten voor leden zijn € 25 voor het hele weekend inclusief de hierboven genoemde activiteiten en maaltijden. Voor niet-leden is de prijs € 50 (of wordt direct lid en betaal maar € 25).
De activiteit op zaterdagmorgen en -middag is ook alleen te boeken. Deze kost dan voor leden € 10 en voor niet-leden € 15. Hetzelfde geldt voor de boottocht.

In Jorplace hebben we twee 7-persoonskamers en één 6-persoonskamer gereserveerd.

Helaas is aanmelden niet meer mogelijk.