StotterFonds

StotterFonds

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om met je stotteren om te gaan? Heb je behoefte aan meer rust en balans?   

Op 22 april van 20.00-21.30 uur geeft Joke van Erp een online workshop waarbij je kennismaakt met Tai Chi Tao. Joke stottert zelf, is sinds kort lid van onze vereniging en professioneel Tai Chi Tao docente. Hieronder lees je meer over haar en de workshop. 

Al vanaf mijn zesde jaar heb ik een lange weg afgelegd van
logopedie en allerlei andere behandelingen. Je kan het zo gek niet bedenken of ik heb het uitgeprobeerd om van het stotteren af te komen. De Hausdörfermethode heeft me uiteindelijk verder gebracht. De basis, rust krijgen in geest en lichaam, blijkt voor mij heel effectief. Nadat ik als gevolg van reuma arbeidsongeschikt werd, ben ik dat proces verder gaan uitbouwen door Tai Chi Tao te beoefenen. Deze meer toegankelijke vorm van Tai Chi heeft mij nog meer inzicht en ontspanning gebracht. Mijn enthousiasme hierover heeft mij ertoe aangezet de opleiding van docent te gaan volgen. Nu geef ik al een aantal jaren met veel plezier les en help ik zo ook anderen om meer balans te vinden. Die ervaring wil ik graag met anderen die stotteren delen.   

Opgeven kan door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Workshop Tai Chi Tao. Voor leden zijn er geen kosten verbonden aan het volgen van deze workshop. Niet-leden betalen een eigen bijdrage van 10 euro.