StotterFonds

StotterFonds

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Door het vertrek van het duo Pieter Groen en Tom Wittebrood als bestuursleden Activiteiten van Demosthenes is er ruimte gekomen voor een nieuw bestuurslid. Hiervoor is recent een oproep gedaan aan de leden.
Naar aanleiding van deze oproep heeft Sybren Bouwsma zich kandidaat gesteld om deze functie in het bestuur te vervullen. Het bestuur steunt zijn kandidatuur.

Volgens de statuten van onze vereniging dienen we ieder kandidaatschap twee maanden van tevoren bekend te maken aan de leden. Pas daarna kan een ALV worden ingelast om leden in de gelegenheid te stellen om voor of tegen deze kandidatuur te stemmen. De online ALV hiervoor staat gepland op zaterdag 26 september 2020 om 11.00 uur. Opgeven voor deze ALV kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de week van de ALV ontvang je een mail met de inloggegevens. In verband met het coronavirus is er een landelijke spoedwet aangenomen die een online ALV mogelijk maakt. Deze wet vervalt op 1 september aanstaande maar wordt mogelijk verlengd. Indien deze wet niet verlengd wordt echter, moet er toestemming gevraagd worden aan de leden om de extra ALV online te houden. Leden die bezwaren hebben tegen het online houden van deze vergadering, kunnen dit tot 26 augustus 2020 bij het bestuur kenbaar maken.