1. Lid worden

  Lid worden van Demosthenes biedt veel voordelen. Maar het belangrijkste is nog wel dat je door lid te worden onze stottervereniging steunt, waardoor wij ons werk kunnen blijven doen! Informatievoorziening over stotteren en lotgenotencontact kunnen wij alleen regelen wanneer wij een sterke vereniging zijn.

  Naast het steunen van de vereniging biedt het lid worden nog meer voordelen. Je ontvangt regelmatig onze “Update!”met informatie over activiteiten, verslagen van activiteiten en het laatste nieuws over stotteren. Je ontvangt korting op de deelname aan weekenden die door Demosthenes of door internationale verenigingen worden georganiseerd. Ook kan je deelnemen aan één van de regionale zelfhulpgroepen, waar je met een gevolgde stottertherapie kunt oefenen en ervaringen kunt uitwisselen met andere mensen die stotteren. Tot slot organiseren we regelmatig leuke activiteiten en ondersteunen we de stottercafés, waar je op een laagdrempelige manier met andere stotteraars in contact kan komen.

  Leden ouder dan 18, ouders, partners: € 25,-- per jaar. Leden jonger dan 18 jaar: € 15,-- per jaar. Sommige zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap vanuit de aanvullende verzekering: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/patientenverenigingen

  Schriftelijke opzegging van het lidmaatschap gaat in op de eerste dag van het kalenderjaar volgend op dat waarin werd opgezegd.

  Adreswijzigingen kunnen worden doorgegeven aan ons bureau via: lidmaatschap@demosthenes.nl. Hier kunt u ook meer informatie opvragen over het lidmaatschap.

  Adresgegevens

 2. Voornaam(*)
  Ongeldige invoer
 3. Achternaam(*)
  Ongeldige invoer
 4. Adres(*)
  Ongeldige invoer
 5. Postcode(*)
  Ongeldige invoer
 6. Plaatsnaam(*)
  Ongeldige invoer
 7. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 8. Mobielnummer
  Ongeldige invoer
 9. Emailadres(*)
  Ongeldige invoer
 10. Opmerkingen/Vragen
  Invalid Input
 11. Overige gegevens

  Graag zouden wij voor het organiseren van activiteiten wat persoonlijke gegevens van je vragen (invulling niet verplicht)
 12. Relatie met stotteren
  Invalid Input
 13. Indien anders
  Invalid Input
 14. Ik wil als vrijwilliger meewerken aan activiteiten van de vereniging(*)  Ongeldige invoer
 15. Opmerkingen
  Invalid Input
 16. Geboortedatum(*)

  Ongeldige invoer
 17. Wil je de Demosthenes mailinglist ontvangen?(*)


  Ongeldige invoer
 18. ReCaptcha
  Invalid Input