StotterFonds

StotterFonds

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Speaking Circles voor mensen die stotteren

Van 13-11-2021 10:00 tot 13-11-2021 17:30

Bij Buurthuis Sterrenzicht, Keerkringplein 40, Utrecht

Categorieën: Workshop

Hits: 47

Uitnodiging: Workshop ‘Speaking Circles’ – Spreken in het Openbaar voor mensen die stotteren op zaterdag 13 november in Utrecht

Herken je dit?
Is spreken in het openbaar niet je lievelingshobby? Sta je niet graag in de spotlights? Breekt ’t zweet je al uit bij het idee dat je in het openbaar moet spreken? Heb je ’n hekel aan die bekende voorstelrondjes? Maar óók: Presenteer je wél (regelmatig) én wil je jezelf verbeteren, bijvoorbeeld meer contact met je publiek en/of meer authenticiteit, meer impact? Wil je dat mensen aan je lippen hangen als jij op het podium staat?
Veel mensen die stotteren zullen zich hierin herkennen en willen graag met meer vertrouwen in het openbaar kunnen spreken. De Nederlandse Stottervereniging Demosthenes nodigt je daarom uit voor een workshop ‘Speaking Circles’ onder leiding van Stef de Beurs op 13 november in Utrecht.
Tot begin 2001 had Stef de Beurs zelf behoorlijke angst voor spreken in het openbaar en heeft bij de ontwikkelaar van Speaking Circles, Lee Glickstein, de opleiding gevolgd. Hij weet uit eigen ervaring wat je doormaakt als je moeite hebt met spreken in het openbaar en dat deze methode werkt.
Wat levert Speaking Circles je op?
– Je kunt met je ongemak/angst omgaan
– Je fysieke ongemakken zijn verminderd of verdwenen
– Je zelfvertrouwen is toegenomen
– Je ervaart een goede verbinding met je publiek
– Je kunt jezelf zijn, wanneer je voor publiek staat
Locatie: Buurthuis Sterrenzicht, Keerkringplein 40, Utrecht
Dit is op loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn en Utrecht Centraal. Je kunt ook de auto gratis bij station Lunetten parkeren en per fiets of trein verder reizen naar de locatie.
Tijd: Je bent welkom vanaf 10.00 uur, om 10.30 beginnen we en uiterlijk 17.30 ronden we de dag af.
Kosten: Normaal kost deze workshop voor een dag ruim 250 Euro, maar wij kunnen deze dag voor leden van Demosthenes aanbieden voor een eigen bijdrage van slechts 10 Euro, niet-leden betalen een bijdrage 35 Euro
Aanmelden: stuur een e-mail naar bestuurslidactiviteiten@demosthenes.nl o.v.v. Speaking Circles met daarin je naam, telefoonnummer en of je wel of geen lid bent van de vereniging.
Let op: er is slechts ruimte voor acht deelnemers. Vol = vol!
Meer informatie over Stef de Beurs en Speaking circles: https://www.spreken-in-het-openbaar.nl/