PERSBERICHT 

 

Theater Gnaffel presenteert Joep! 

In september presenteert Theater Gnaffel haar nieuwe voorstelling Joep!, gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Haayema. Een vrolijke, muzikale voorstelling over luisteren, stotteren, verliefde wolken en uitgesproken dieren. Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. Na de première op 18 september in Schouwburg Odeon in Zwolle gaat de voorstelling op tournee langs theaters en scholen in Nederland. 

Joep! (4+) 

De voorstelling gaat over het lammetje Joep. Op een ochtend wordt Joep wakker met een vreemd gevoel. Hij moet en zal iets heel belangrijks vertellen. Dat lijkt makkelijker dan het is. Want Joep stottert. Vol goede moed bezoekt hij zijn vrienden om het grote nieuws te verspreiden. “Ik bè-bè-bè-bèehn…” Maar voordat Joep zijn zin heeft afgemaakt, doen anderen dit voor hem. Tenslotte huppelt Joep naar het weiland naast hem. Daar staat Dirk, zijn nieuwe buurschaap. Zou hij het hem kunnen vertellen? 

Voor meer informatie en een overzicht van de speeldata en locaties kunt u terecht op www.gnaffel.nl

 

Credits Regie Elout Hol; Tekst en dramaturgie Pieter Vrijman; Spel Yalan Lips en Aniek Stokkers; Coaching en vormgeving poppen Elout Hol; Vormgeving decor