Heb je te maken met stotteren, op welke manier dan ook, wij zijn op zoek naar jou met jouw unieke verhaal over stotteren!

Dit jaar bestaat de Nederlandse Federatie Stotteren (NFS) 20 jaar! Dit willen we natuurlijk graag samen met jullie vieren. Hiertoe zullen we een sprankelend lustrumfeest organiseren op Wereldstotterdag 22 oktober 2018. (Informatie daarover volgt nog!)

Wereldstotterdag staat dit jaar dus in het teken van de NFS en om die reden willen we juist diegenen die ons bestaansrecht geven, jullie en alle andere mensen die stotteren, prominent een podium bieden. 

Dit willen we onder andere doen door te laten zien en horen wat het betekent om te 'leven met stotteren' door middel van korte videoboodschappen van allerlei personen die stotteren. 

Om die reden vragen wij jou om hieraan mee te werken. Juist jij kunt uitleggen wat dit betekent. We zoeken mensen die bereid zijn te vertellen op welke wijze stotteren hun leven beïnvloedt of heeft beïnvloed, of het hen in de weg staat of juist helemaal niet (of niet meer) en of je je stotteren zou willen opgeven als het kon.

Voor alle duidelijkheid: het gaat ons zeker niet om de traditionele 'succes' verhalen, we willen authentieke boodschappen. Niets meer en niets minder. Wij weten dat andere mensen die stotteren, juist diegenen die nog erg met hun stotteren worstelen, enorm veel kracht halen uit zulke verhalen, alleen al om de doodeenvoudige reden dat ze het lef hebben om zich via video te laten zien en open over hun stotteren te praten. 

Geef je dus ook op voor deze campagne! Hoe meer videoboodschappen, hoe beter! Uiteraard zullen wij je de nodige ondersteuning bieden en instructies geven om je te helpen een mooie video te maken. 

Opgeven kan bij Erik Hollander, tel. 06-51890043 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

We hopen van je te horen!

Met vriendelijke groet,
werkgroep Communicatie NFS