'Natural performance' is een internationale uitwisseling voor jongeren die stotteren die van 30 juni tot en met 8 juli 2018 plaatsvindt onder de prachtige Italiaanse zon. De uitwisseling staat in het teken van het ontdekken van je podiumkunsten en je creatieve talenten en vooral ook om de ontmoeting met jongeren die stotteren uit andere landen. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die stotteren tussen 20 tot 30 jaar. Het evenement vindt plaats op een prachtige locatie in Noord-Italië en wordt georganiseerd in samenwerking met de stotterverenigingen van Italië, Finland, Zweden, Estland, België, Schotland en Nederland. De voertaal van de reis is Engels. Er is plaats voor in totaal 32 deelnemers, waarvan 4 uit Nederland.

Voor dit evenement is een Europese (ERASMUS+) subsidie aangevraagd. Daardoor kunnen de kosten laag worden gehouden, Je bijdrage voor reiskosten, accommodatie en programmakosten is bij toekenning van deze subsidie slechts 125 Euro. Het doorgaan van de reis is nog mede afhankelijk van het toekennen van deze subsidie, dat is half april bekend. 

 Heb je interesse? Laat je gegevens achter op; https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe44PZkLwh9V3jmWwBOG-xFsjuqUEZiELGof2pW0MZCyJG5tA/viewform