Op zaterdag 17 februari zal de jaarlijkse winterwandeling plaatsvinden. Dit jaar wordt het een stadswandeling door één van de oudste steden van Nederland, namelijk Dordrecht. We zullen tijdens de wandeling kennismaken met de bijna 800-jarige stad. De wandeling gaat voornamelijk door de oude veste en maakt af en toe een uitstapje naar de andere kant van de gracht. Tijdens de wandeling in de veste kun je genieten van scahttige oude pandjes, uitzicht op rivier de Merwede, musea en verhalen over de stad en haar geschiedenis.

We verzamelen om 10.45 uur aan de voorzijde (noordkant) van het NS station Dordrecht. Als je met de auto komt, kun je deze gratis parkeren in de wijken achter het station. Wanner je achter het station parkeert, kun je met een OV-kaart door het station naar de andere kant of zonder OV-kaart door de voetgangerstunnel. In het ecentrum zijn ook twee parkeergarages aan de Spuiboulevard.

Om 11.00 uur start de wandeling vanaf het centraal station onder leiding van onze persoonlijke gids. De gids zal ons meenemen langs de mooiste plekjes van de stad, om daar de verhalen van de oude stad te vertellen. Nadat we een eerste glimp van deze prachtige stad hebben gekregen, zullen we rond 11.45 uur een korte stop emaken voor een kopje koffie of thee. We vervolgen de tour, totdat we rond 13.30 uur aankomen bij restaurant Khotinsky, het verste punt van de route. Hier zullen we pauzeren om een hapje te eten. Na de lunch volgt het laatste deel van de route langs de kade en de binnenstad van Dordrecht. Naar verwachting zullen we rond 17.30 uur de tour afsluiten, waarna we bij restaurant 'De Beren' van een heerlijke à la carte maaltijd kunnen genieten. Vanaf het restaurant loop je in 15 minuten naar het centraal station.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 17 februari!

Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard zijn ook partners en/of vrienden van harte welkom om mee te wandelen, deelname is kosteloos, lunch en/of diner op eigen kosten.