Hallo allemaal!

Sinterklaas is in het land, de feestdagen staan voor de deur en met vreugde kan ik jullie bovendien mededelen dat er op 21 december weer een stottercafe Rotterdam wordt georganiseerd.

Het lijkt mij leuk om te horen hoe jullie afgelopen jaar hebben beleefd, en misschien hebben jullie mooie voornemens voor het komend jaar!

Ik ben blij met de support die ik dit keer uit verschillende hoeken aangeboden heb gekregen om het StotterCafé weer nieuw leven in te blazen, top! Graag stel ik de 21ste dan ook een aantal nieuwe gezichten aan jullie voor.

Het thema is: Stotteren en studeren, en ik heb al toezeggingen van verschillende deelnemers dat ze aanwezig zullen zijn en hier iets over willen delen met de groep.

Als jezelf ook iets wil delen hierover of gewoon vrijblijvend wil langskomen en aanhoren hoe we allemaal soms worstelen met spanningen, slapeloze nachten of ... whatever (niks menselijks is ons vreemd) kom dan fijn even langs. Misschien kun je er nog iets van opsteken, of zelfs anderen inspireren ... ja echt!

Locatie is zoals gebruikelijk: 

Nivon gebouw Rotterdam, Dirk Smitsstraat 76

Inloop vanaf half 8 (eerste koffie/thee vóór 8 uur is gratis)

We starten om 8 uur, en ronden af om half 10 na het gebruikelijke drankje.

Tot slot:

Wil je deze uitnodiging ajb doorsturen aan mensen die dit mss ook leuk zouden vinden, deelnemers andere stottercafes NL, etc.

Neem familie, vrienden en andere mensen die je kent uit de stotterscene gewoon mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd :-)

Namens de organisatie,

Rob Wassink