Het is weer in aantocht, en dan bedoelen we niet Sinterklaas maar natuurlijk ons jaarlijkse Demosthenesweekend.
Het weekend gaat plaatsvinden van vrijdag 22 september t/m zondag 24 september 2017.
Als locatie hebben we dit jaar gekozen voor de StayOkay in Soest. We hebben overwegend 2 persoonskamers en het hele weekend wordt ons “natje en droogje” door de StayOkay verzorgd.

We zijn druk doende om een mooi programma samen te stellen en zijn er trots op te kunnen melden dat het via bemiddeling van Nicole Suylen, stottertherapeut in Heiloo, gelukt is om op zaterdag 23 september een workshop te organiseren door Chris James.

Chris James:

Chris James is een bijzondere inspirator afkomstig uit Australië. Hij reist over de hele wereld om workshops te geven met als thema: Ontdek en ervaar je Natuurlijke Stem.

Wil je je stem losser gebruiken en makkelijker communiceren in verschillende situaties (en dat is juist voor ons als stotteraar bepaald geen vanzelfsprekendheid) dan gaat deze workshop je zeker aanspreken.

Chris heeft ruim 25 jaar ervaring als stemdocent, zanger en musicus en werkt internationaal in bedrijven, in organisaties, met koren en op scholen.

Ervaar en verdiep de mogelijkheden van je spreek- en zangstem:

Onze natuurlijke stem, de stem waar we mee geboren zijn, is helder, vrij en ontspannen. Laat stress los, ontwikkel je expressie en leer dit toe te passen in het dagelijkse leven. Chris maakt het makkelijk door zijn speelse en unieke manier van werken. Via samenzang en tonen zingen wordt de stem vrijer gemaakt. Mensen die denken dat ze niet kunnen zingen zullen ontdekken dat ieder mens is geboren met een prachtige stem. Zangers kunnen hun stemmogelijkheden verdiepen. Deze workshop is een unieke kans om kennis te maken met je eigen stem zowel in spreken als in zingen, laat je verrassen!

Het programma voor het weekend gaat er globaal als volgt uitzien

 

  • vrijdag: ontvangst vanaf 17.00 uur, rond 19.00 uur diner en de rest van de avond tijd voor onderlinge kennismaking en gezellig bijpraten.
  • zaterdag: workshop met Chris James.
  • zondag: een leuke buitenactiviteit en rond 15.00 uur gaan we afronden.

 

Belangrijk:

Het aantal plekken in de StayOkay is beperkt, meld je daarom snel aan. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.
Gezien het bijzondere karakter van de workshop met Chris James willen we ook de mogelijkheid geven om alleen deel te nemen aan de workshop. Let wel: deelnemers aan het hele weekend krijgen voorrang.

Kosten:

We vragen een bijdrage in de kosten van € 45,- voor het hele weekend en € 15,- als je alleen inschrijft voor de workshop.

Aanmelden:

Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van je naam en geef aan of je het hele weekend komt of alleen komt voor de workshop.

Tenslotte nog een uitspraak van een deelnemer:
“Prachtige muziek en super begeleiding. Ik heb mijn eigen expressie ontdekt, mijn leven is makkelijker en simpeler geworden”.