Demosthenes weekend 2017

Van 22-09-2017 15:00 tot 24-09-2017 15:00

Bij Bosstraat 16, 3766 AG Soest, Nederland

Categorieën: Bijeenkomsten

Hits: 746

Waardering:

Demosthenes weekend 22 - 24 september 2017
De zomervakanties zijn voorbij en dat is een mooi moment om nieuwe inspiratie op te doen. En dat kan prima tijdens het Demosthenesweekend.
Het weekend gaat plaatsvinden van vrijdag 22 september t/m zondag 24 september 2017. Als locatie hebben we dit jaar gekozen voor de StayOkay in Soest.
En denk nu niet, oh nee, dat wordt een slaapzaal met 20 man want we hebben overwegend 2 persoonskamers en het hele weekend wordt ons "natje en droogje" door de StayOkay verzorgd. We hebben een mooi programma samengesteld en zijn er trots op te kunnen melden dat het via bemiddeling van Nicole Suylen, stottertherapeut in Heiloo, gelukt is om op zaterdag 23 september een workshop te organiseren door Chris James.
En we beginnen dit jaar al op de vrijdagmiddag met een workshop van de BrocaBrothers.

Brocabrothers:
Dit duo heb je al live kunnen meemaken tijdens ons jubileumfeest. En nu dus de kans om mee te doen aan een workshop met als thema: doorbreek je interne rem. Voor deelnemers aan het weekend is de workshop gratis. Zie hier het filmpje om te kijken waar hun workshop overgaat: https://www.youtube.com/watch?v=1jCKevjvl9Y&feature=youtu.be

Chris James:
Chris James is een bijzondere inspirator afkomstig uit Australië. Hij reist over de hele wereld om workshops te geven met als thema: Ontdek en ervaar je Natuurlijke Stem.
Wil je makkelijk spreken in verschillende situaties en makkelijk zingen?
Geniet deze dag van de kracht van je stem en van je natuurlijke expressie.
Via samenzang en tonen zingen kan je de stem vrijer maken. Ook voor mensen die denken dat ze niet kunnen zingen is dit een unieke kans om door vrij te zingen te ontdekken dat dit een perfect middel is om de stem losser te gebruiken zowel in het spreken als in het zingen.
Chris is uniek in zijn speelse en makkelijke manier van werken. Als stemdocent, zanger en musicus werkt hij internationaal in bedrijven, organisaties, koren en op scholen en heeft hij meer dan 25 jaar expertise in het werken met alle aspecten van stem en expressie.

Ervaar en verdiep de mogelijkheden van je spreek- en zangstem.

Onze natuurlijke stem, de stem waar we mee geboren zijn, is helder, vrij en ontspannen. Laat stress los, ontwikkel vertrouwen in een vanzelfsprekende expressie en leer dit toe te passen in het dagelijkse leven.

Het programma voor het weekend gaat er globaal als volgt uitzien:

vrijdag:

-       15.00 – 18.00 uur: workshop BrocaBrothers

-       rond 19.00 uur diner en de rest van de avond tijd voor onderlinge kennismaking en gezellig bijpraten.

zaterdag:

-       workshop met Chris James.

-       ’s avonds gaan we na het diner nog iets leuks doen in Soest.

zondag:

-       een leuke buitenactiviteit (de Soesterduinen zijn vlakbij) en rond 15.00 uur gaan we afronden.

Belangrijk:
Het aantal plekken in de StayOkay is beperkt, meld je daarom snel aan. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.
Gezien het bijzondere karakter van de workshop met Chris James willen we ook de mogelijkheid geven om alleen deel te nemen aan de workshop. Let wel: deelnemers aan het hele weekend krijgen voorrang.

Kosten:
We vragen een bijdrage in de kosten van € 45,- voor het hele weekend en € 15,- als je alleen inschrijft voor de workshop met Chris James. 

Aanmelden:
Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en geef aan of je het hele weekend komt of alleen komt voor de workshop.

Tenslotte nog een uitspraak van een deelnemer:
“Prachtige muziek en super begeleiding. Ik heb mijn eigen expressie ontdekt, mijn leven is makkelijker en simpeler geworden”.